WhiskyOscar Nieuwsbrief

WhiskyOscar Nieuwsbrief

WhiskyOscar Nieuwsbrief September 2016

WhiskyOscar Veldweekend 2016 groot succes!

Het WhiskyOscar veldweekend 2016 was weer een groot succes! Wat hebben we er weer van genooten! We hebben tijdens het weekend weer veel verbindingen mogen maken. We waren actief op HF/VHF/UHF. er was een groot magnetisch veld op de spitsbergenweg! De WhiskyOscar leden waren flink actief op de frequenties! We hebben op de zaterdag middag een gezellige leden vergadering gehad, met als afsluiter een lezing van het WRLP repeaters team. De BBQ was weer super geslaagd! Tijdens de BBQ hadden we GEZELLIGE MUZIEK van DJ Gerrit! Na dat we de BBQ gehad hadden begonnen de WhiskyOscar Dxérs al weer flink wat verbindingen te maken op de frequenties!

De avond brak aan, het was tijd voor de Bingo! Mooi georganiseerd door Thea en Hans! We hadden het gezellig en er gingen weer flink wat prijzen weg! Tijdens de bingo waren Jaimy&Vincent lekker bezig op de 2 meter band in SSB, zo flink dat ze zelfs over de geluidsinstallatie kwamen! Het was een gezellige avond! Er werd nog flink na gefeest op het veldterrein, en nog veel verbindingen gemaakt op de frequenties! Het werd langzaam nacht, toen waren er nog diverse leden aan het zenden op frequenties! Dyhards! De volgende morgen waren er nog veel verbindingen gemaakt, en nog veel bij gekletst.

Bedankt iedereen voor het gezellige weekend! Tot volgend jaar!

WhiskyOscar heeft een nieuw bestuur!

De WhiskyOscar vereniging heeft een nieuw bestuur!

Tijdens de vergaderingen van afgelopen jaar is er helaas besloten dat het oude bestuur er mee ging stoppen. Tijdens de vergadering van afgelopen januari en tijdens het veldweekend, is er een nieuw bestuur gevormd. In het bestuur zitten: Mels(Voorzitter), Gerrit(Secretaris),Brano(Penningmeester),Dion(Public Relations),Vincent(Hoofd Technische Dienst). Wij van het bestuur hopen dat de WhiskyOscar vereniging nog lang gezellig mag bestaan!

WhiskyOscar heeft een nieuwe website!

De WhiskyOscar heeft een nieuwe website! De oude website was wel aan vernieuwing toe!

De nieuwe website is recent met de laaste gadgets! We proberen de website zo up-to-date als mogelijk te houden. Op de website zijn ook de komende evenenten te bekijken, en niet te vergeten alle leuke momenten van de WhiskyOscar op foto albums. De website is te vinden op: http://whiskyoscar.nl/

WhiskyOscar Digiteam heeft grote updates!

Het WhiskyOscar Digiteam heeft een grote stap gezet in het proffesionalisering project.

Zo is de WhiskyOscar server vernieuwd, onze servers waren wat verouderd. Zo is de teamspeak server ook vernieuwd, mocht u binnenkomen en niet verder kunnen dan de lobby, maak u dan geen zorgen! Het WhiskyOscar digiteam zal u helpen met de nieuwe registratie.

WhiskyOscar nieuwe leden!

De vereniging groeit door, zo blijkt dat via de nieuwe website er nieuwe leden zijn aangemeld!
Welkom bij de WhiskyOscar vereniging Rob(19WO1926), Jelmer(19WO1927) en Gerrit(14WO05)!
We wensen jullie veel plezier!

Wij wensen iedereen veel plezier bij de vereneging! Namens het WhiskyOscar Bestuur.

Comments are closed.