Zenders-vast-of-mobiel 
President-William
Over dit item


Bijgenaamd het "ultracompacte model" vanwege zijn zeer kleine formaat (een van de kleinste in zijn klasse), wordt de President William ASC aanbevolen voor gebruik in elk type voertuig.
Het kan dus gemakkelijk worden gebruikt in auto's, waar de montageruimte beperkt is.

De microfoon waarmee hij uit de fabriek komt, is extreem krachtig, met een multifunctioneel LCD-display waarop het vermogen van het zend- / ontvangstsignaal kan worden weergegeven, zowel het kanaal waarop we zenden als de frequentie.
Tegelijkertijd kunnen we bovenaan de landnorm zien en de manier waarop we uitzenden (in FM- of AM-band).

Een van de belangrijkste kenmerken van dit radiozend- en ontvangststation kunnen we noemen: 3e generatie ASC-, VOX-, Local DX-, ANL-, NB- en Hi-Cut-filters, CTCSS en DCS. Automatic Squelch Control, met twee bedieningsmodi, handmatig en automatisch, is perfect voor chauffeurs die dagelijks aanzienlijke afstanden afleggen en door zowel stad als platteland reizen.

Continu toon gecodeerd squelch-systeem en digitaal gecodeerd systeem zijn functies waarmee de gebruiker bepaalde kanalen kan coderen om alleen te communiceren met degenen die dezelfde optie of hetzelfde CB-automodel hebben.
De filters Automatic Noise Limiter en Noise Blanker helpen om de achtergrondgeluiden die verschijnen bij het verzenden / ontvangen van het bericht tot 95% te verminderen.
De Hi Cut maakt het mogelijk om een hoge frequentie aan vervormingen in een vrij groot deel te verwijderen.

Parameters direct op de microfoon weergeven is een innovatie in het veld.

Innovatie op het gebied van CB
De radiozender CB President William ASC, het nieuwste model van de bekende fabrikant, behoort tot het premium segment, als je de verscheidenheid van beschikbare functies bekijkt, maar vanwege zijn geringe afmetingen behoort hij tot de kleinste radiozenders in de compacte klasse.
De weergave van de parameters direct op de microfoon is een innovatie op dit gebied.
<<<<<
€ 275.--