Zenders-vast-of-mobiel
Uniden-BEARCAT-980SSB
De zespolige microfoon van de Uniden CB-radio heeft een ruisonderdrukkingsfunctie, zodat de persoon met wie je praat je duidelijk kan horen. Geniet van heldere, duidelijke communicatie zonder ruis.
Je kunt de radio ook gebruiken met een draadloze microfoon voor nog meer vrijheid. Deze Uniden CB-radio wordt geleverd met NOAA-toegang tot het weerkanaal, zodat u op de hoogte kunt blijven van veranderende weersomstandigheden en waarschuwingen over zwaar weer kunt ontvangen.
De radio wordt ook geleverd met de omroepfunctie. Als u ervoor kiest, kan het noodkanaal automatisch beschikbaar zijn.

Apparaatmogelijkheden
LET OP: dit model is ontworpen voor de Amerikaanse markt en heeft geen FM-modi
Kleurrijk display voor hoge zichtbaarheid
Het Uniden CB-display is voorzien van een zevenkleurig display met achtergrondverlichting, zodat u het gemakkelijk kunt aflezen.
Het kleurrijke display maakt het gemakkelijk om instellingen af te lezen en aan te passen, terwijl je je toch op het rijden kunt concentreren.
De radio heeft ook een dimmerschakelaar waarmee je de intensiteit van het display van dag naar nacht kunt veranderen.
Volledig uitgerust
De Bearcat 980SSB CB-radio geeft je de helderste ontvangst, sterkste transmissies en het grootste bereik. Het beschikt over een groot, gemakkelijk af te lezen display en kanaal. Het verlichte bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken in alle lichtomstandigheden.
Het heeft ook een ruisonderdrukkende microfoon die achtergrondgeluiden neutraliseert. Deze CB-radio heeft 40-kanaals bediening en dynamische squelch-regeling en een extra lang microfoonsnoer.
Er is een CB/PA-schakelaar en hij is zelfs compatibel met draadloze microfoons. Andere functies zijn onder meer instant-kanaal 9/19, NOAA-weerkanalen, radiodiagnostiek, gemakkelijk te lezen lasergeëtste toetsen en een 6-4 PIN-microfoonadapter.
<<<<<
€ 220.--