PACC CONTEST 2017!

Bedankt voor de inzet en de gezelligheid mannen. Next contest Pa beker contest in november, maar eerst dat super leuke veldweekend op het clubstation, en natuurlijk ook Rosmalen niet vergeten daar is de Crew ook weer van de partij!

 

Hier wat leuke foto’s!

One thought to “PACC Contest 2017”

 • Ruud

  Hoi allemaal , het was me weer wat dat PACC weekend in Ede ! Koud en winterse taferelen zorgden voor een schitterend mooie witte locatie waar we de PACC contest hielden.
  Met dank aan de ter beschikking gestelde ruimte van onze Brano! Top!

  Ik ben zelf eigenlijk geen contester, maar ik moet zeggen dat ik aardig in me nopjes was toen ik eenmaal achter de set zat! Ik heb me aardig uit kunnen leven en ook nog een heleboel verbindingen gemaakt! Af en toe verbaasde ik mezelf! 😉

  I.s.m. met de crew hebben we uiteindelijk toch zo’n 370 goeie verbindingen gemaakt , en hebben we het erg naar ons zin gehad !

  Ook de mobiele Repeater van het WRLP heeft lekker staan draaien! Op experimentele basis stond de repeater opgesteld in de locatie Ede en heeft het goed uitgehouden! De internet verbinding was voor het mooie iets te krap , maar het heeft uiteindelijk goed gewerkt! De WRLP repeater is te horen op (uitgang) 27.085 MHz (ch.11) en in te spreken op (ingang) 27.175 MHz (ch.18) !!
  Meer weten? Kijk effe op https://cbrepeater.nl/ voor meer info.

  Op de Teamspeak server van de Whisky Oscar is de repeater ook te benaderen en kun je ook op het WRLP netwerk uitkomen mocht er geen repeater bij je in de buurt staan! Hoe je op de Teamspeak server kunt komen lees je
  hier: http://whiskyoscar.net/teamspeak-uitleg/

  Groetjes -=- Ruud 19WO1871 Rotterdam -=-

  RD©2017

Comments are closed.